Pusser du opp huset, leiligheten eller kontoret er det smart med god avfallssortering. God sortering av avfall gjør at sluttprisen på avfallet blir billigere. 

Sortere avfall i større mengder kan høres overveldende ut. Men det trenger det ikke å være. Et godt tips til å få ned kostnadene er vår sorteringsguide, denne guiden gir god oversikt på hva som kan kastes og hva som ikke bør kastes i sekkene. 

Smart plassering av Hente XL og M sekk.

Hypping henting av avfall gjør at regler blir overholdt og sekkene ikke står på upasselige steder til en hver tid. Derfor har vi i hente.no satt henting av avfall som en prioritet overfor våre kunder. Vi strekker oss langt for å få hentet avfallet så fort som mulig. Bestille henting av avfallet kan blir gjort over telefon, mail eller hjemmeside. 

Ikke sett sekkene inntil husvegger. 

Dette er et godt råd fra Oslo brann- og redningsetaten, som henviser at det kan forekomme branner i sekkene som står uten oppsyn over natten eller dagen. Det kan være forbipasserende som kaster avfall som er brennbart i sekkene. 

Ikke overfyll sekkene. 

På hente sekkene er det markert med “maks fyllhøyde” linje. Kaster du avfall i sekkene som ikke overstiger dette, er det veldig lett å lukke sekkene med snører som er plassert på sekkene. Ikke bare er det bra for lommeboka, men du slipper at forbipasserende kaster uønsket avfall eller brennbart avfall i sekken du har kjøpt. 

Ikke plasser sekkene under trikkeledninger eller strømledninger. 

Vi henter avfallsekker med kranbil, derfor er det ikke lov å plassere sekkene med avfall under trikkeledinger og strømledninger som går over sekkene. Dette blir da en utfordring for selve hentingen av avfallet. 

Henting av avfall. 

Når du har fylt opp én eller flere sekker så kan du kontakte oss for henting av avfallssekker. Er du usikker på hvor mange sekker du trenger å bruke, så kan du alltid kontakte oss for råd og veiledning. Så kan vi sammen finne best mulig løsning, vi henter avfall raskt, billig og miljøvennlig. 

 

Tenk miljø, tenk gjenbruk – Hente.