Når du skal kaste materiale fra bad, kjøkken, eller kaste avfall som har samlet seg opp i boden er den smarte løsningen avfallsekker. Vi i hente.no hjelper deg med å få bort avfallet på en lettvint og rask måte.

Den raskeste måten å kvitte seg med store mengder avfall er å bruke avfallssekkene fra Hente.no. Vi tilbyr avfallsekker enten i Medium (M) og Stor (XL) sekk, så du får kastet store mengder avfall i disse sekkene.

Du bestiller sekkene på vår hjemmeside med lynrask levering fra xfrakt. Når du har plassert sekkene lett tilgjengelig for kranbil, så kan du bestille henting når du selv ønsker. Bestillingen av henting kan du gjøre via Hente.no, telefon eller mail. Vi strekker oss lang for å hente avfallssekkene så raskt som mulig.

Du slipper gateleie.

Med avfallsekker så slipper du gateleie. Når du plasserer en container på offentlig grunn, som vil si store deler av Oslo og omegn, må du betale gateleie. Gateleie er på 240-250 kr døgnet som blir fakturert på toppen av containerutleie og fraksjon pris, dette gjør at sluttprisen blir høyere. Du kan leser mer om det på bymiljøetaten sine sider.

Smart plassering av avfallssekker.

Plasserer du sekkene på en strategisk og smart måte blir det lettere for deg å kaste avfall. Sekkene kan plasseres i nærheten av der du er, som gjør det smidig å kaste avfall. Er det et prosjekt som krever 12-15 store (XL) sekker, med hyppig henting av sekkene er det bare å kontakte oss for et tilbud når det gjelder henting.

Lukke avfallssekken.

I vår største  sekk (XL) er det snører som gjør at du kan lukke sekken. En lukket sekk gjør det vanskeligere for andre kaster sitt avfall i din sekken selv om den står på en offentlig gate.

Rask tilgang til sekker.

Med avfallsekker fra hente.no får du sekkene med lynrask levering der du er.